Antibiotic natural, Miere de Manuka

Cel mai puternic antibiotic natural – Mierea de Manuka

cel mai puternic antibiotic natural

Ce este mierea de Manuka?

Cel mai puternic antibiotic natural – mierea de Manuka este o miere monoflora, unica in lume, adunata si preparata de la albine din floarea arborelui de Manuka din Noua Zeelanda. Efectele terapeutice ale mierii de Manuka sunt cunoscute de mii de ani, cu mult inainte ca proprietatile deosebite ale acesteia sa fie cercetate si validate de catre medicina moderna.

Mierea de Manuka este considerata cel mai puternic antibiotic natural. Studiile din ultimii ani au demonstrat faptul ca aceasta are proprietati curative si efecte antibacteriene si antivirale cu totul neobisnuite, ceea ce o califica pentru a fi folosita in scop medical.

Mierea de Manuka este mai eficienta decat mierea obisnuita in distrugerea celor mai frecvente 7 tipuri de bacterii prezente in infectiile unor rani, chiar și atunci cand este diluata de 9 ori. Spre exemplu, s-a dovedit ca aceasta are o eficienta extraordinara in cazul stafilococului auriu, patogenul cel mai obisnuit prezent in rani.

In primul rand, stafilococul auriu este o bacterie patogena din genul Staphylococcus, care poate produce infectii stafilococice supurative sau septicemii la om si animale.

In practica medicala el mai poarta si numele de streptococ auriu, iar denumirea latina este de staphylococcus aureus. Practic, prezenta acestei bacterii in organismul uman, ne afecteaza in mod indirect. Acest stafilococus aureus produce la nivelul corpului urmatoarele tipuri de infectie stafilococica: furuncule, acnee, mastite, faringite(determinat de streptococ beta hemolitic grup a), bronsite, foliculite etc. Acestea sunt doar cateva dintre infectii, ele variaza ca numar in functie de persoana.

Albinele minunea naturii?

Albinele culeg nectarul din florile cu parfum proaspat ale arbustului de Manuka (Leptospermum scoparium), originar din Noua Zeelanda, iar din acest nectar prepara o miere de un portocaliu opac si cu gust usor caramelizat, de eucalipt. In cei peste 20 de ani de cercetare, Prof. Dr. Molan din Noua Zeelanda sau Prof. Thomas Henle de la Universitatea Dresden din Germania, atesta faptul ca Mierea de Manuka are proprietati antibacteriene cu totul neobisnuite, ceea ce o califica pentru a fi folosita in scop medical.

Aceasta miere are un nivel superior cu activitate foarte ridicata – se recomanda mai ales in cazul afectiunilor acute sau cronice, care au fost tratate anterior si care au o rezistenta sporita la tratamente. Astfel mierea de Manuk este intr-adevar cel mai puternic antibiotic natural.

Despre MGO™, factorul unic al mierii de Manuka – cel mai puternic antibiotic natural

MGO™, factorul unic al mierii de @Manuka este o componenta terapeutica care are rolul de a indica puterea antibacteriana a acestui produs apicol. Proprietatile antibacteriene sunt cu atat mai mari cu cat nivelul MGO™ este mai mare.

MGO™ este marca inregistrata si doar mierea testata in mod independent de catre laboratoarele certificate si autorizate din Noua Zeelanda poate purta aceasta eticheta.

@Mierea de Manuka trebuie sa fie de minim 100 MGO sau mai mult, pentru a fi considerata o miere cu proprietati antibacteriene.

UMF 5 = 100 MGO = NPA 5+ 

UMF 10 = 300 MGO = NPA 10+

UMF 15 = 500 MGO = NPA 15+

UMF 20 = 830 MGO = NPA 20+

UMF = Unique Manuka Faktor

MGO = Metilglioxal

NPA = Non Peroxide Activity

Recomandari:

Uz intern: febra, bronsita cronica, sinuzita cronica, arsuri la stomac, dureri de gat, rinita, gastroenterita, gingivita, afectiuni parodontale, astm, astenie; distruge pana si bacteria Helicobacter Pylori, care provoaca majoritatea ulcerelor stomacale; are efect anti-carii si elimina placa dentara; potenteaza actiunea radioterapiei in unele forme de cancer, etc.

Uz extern: plagi chirurgicale si infectate, arsuri de gradul I si II, leziuni, eczeme, psoriazis, muscaturi de insecte, herpes.

Uz cosmetic: riduri, acnee, par uscat.

Cel mai puternic antibiotic natural este eficient in distrugerea urmatoarelor microorganisme bacteriene si fungice:

  • Escherichia coli (E. coli)
  • Staphylococcus aureus (Staph infections)
  • Citrobacter freundii
  • Proteus mirabilis
  • Pseudomonas aeruginosa
  • Salmonella typhimurium
  • Streptococcus faecalis
  • Streptococcus pyogenes
  • Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac)
  • Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA)
  • Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE)

Este recomandata pentru Staphylococcus Aureus deoarece:

-este considerata cel mai bun antibiotic natural.

-este destul de puternica pentru a ameliora afectiunile sistemului digestiv.

-este bogata in nutrienti .

-are proprietati naturale de vindecare

-este 100% raw, nefiind procesata termic sau pasteurizata.

Mod de administrare:

Uz intern: 2 -3 lingurite pe zi dimineata si seara, inainte de masa;

Uz extern: aplicati direct pe piele si protejati zona cu o compresa;

Uz cosmetic: ca ingredient in diverse masti cosmetice pentru fata si par.

Continut: 

Informatii nutritionale Per 100g
Energie 1378kj/ 329kcal
Grasimi 0.0g
Din care grasimi saturate 0.0g
Carbohidrati 80.7g
Din care zaharuri 60.7g
Proteine 0.36g
Sare 0.08g

Avertisment: A nu se administra copiilor cu varsta sub 12 luni.

Mod de pastrare: Feriti produsul de lumina si caldura. Depozitati la temperatura camerei (aprox. 21-25°C). nu congelati. Inchideti capacul dupa fiecare utilizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.